Pages

Order Form Here

Name:
Address:
Handphone Number:
Item Code:
Payment Method:
Posting Type:
Email Address:

Click here to create your own form.

Friday, December 3, 2010

Assalamualaikum..

** Suka untuk diberitahu sebarang order dan payment yg telah dibuat dan tidak menerima ape2 reply dari Noera secepatnye SMS/Tinggalkan pesanan di shoutmix box saya untuk mengelakkan sebarang komplikasi yang tidak diingini.. Jika ada sebarang dari anda yg Noera xreply email dan telah buat payment SMS Noera di 013 2024003 dengan kadar segera.. (Hanya utk customer ada isi form dan bukti transaksi shj)

Tuesday, August 3, 2010

**Assalamualaikum..

Disini Noera nak minta maaf banyak2 kepada sesiapa yg hantar order form dan tak dapat any reply dari Noera...
Noera rarely bukak emel or even on9...So if there anyone who really needs my items please let me know by searching me on my facebook...Just search by my name NoeRa cOuture...atau click pada FEEDJIT disebelah kanan yg ada gambar & Label NoCo...Ia akan terus meng"link"kan anda kepada FB saya yer...

TQ

Friday, July 9, 2010

SLIMMING & WEIGHT LOSS DETOX FOOT PATCH
RM2.00/ Sekeping

**open for preorder untill 2 Dec till 15 Dec 2010

2 IN 1-SLIM AND DETOX
-SESUAI UNTUK MEREKA YANG INGIN MENGURUSKAN BADAN DISAMPING ITU IA JUGA BERTINDAK SEBAGAI PEMBUANG TOXIN




SESUAI UNTUK :
*orang yang mengalami masalah berat badan
*orang yang mengalami masalah susah tido diwaktu malam
*orang yang mengalami sembelit
*mengalami masalah kulit kusam, berjerawat

Sunday, July 4, 2010

Reborn Slimming Wrap


REBORN SLIMMING WRAP

**Open for preorder untill 30/7/2010 (CLOSED)

These wraps need no introduction - Recommended by Marie France Bodyline Spokeswoman Christy Chung to combat the stubborn fats that you have always wanted to eliminate - tummy, thighs, saggy arms & calf

RM20.00 SAHAJA
POSTAGE:
RM7.00
Peninsular Malaysia
RM10.00 Sabah/Sarawak







**Dear Customers..suke utk sy mengingatkan bahawa keberkesanan Reborn Slimming Wrap juga bergantung pada kesesuaian individu itu sendiri..InsyaAllah berkesan kpd sesiapa yg sesuai..pemakaian yg consisten dan yg PENTING diet yg seimbang dgn pemakanan yg sihat..♥ ♥

2types of Wrap: Panas & Sejuk

Wrap Panas - Utk kawasan yg bermasalah dan memerlukan pengurangan lemak yg serius. Chili wrap.

-mengurangkan lemak

-meningkatkan peredaran darah

- meingkatkan metobolisma badan

-membantu menghapuskan lebihan air yg terkandung dalam badan

-mengurangkan potensi karbohidrate ditukarkan kepada lemak

Wrap Sejuk- Utk kawasan yang kurang serius. Ekstrak dari herba mint.

-mengurangkan lemak

-firms skin

-tone up body

-membantu mengekalkan pentuk badan yang cantik


Slimming essence yg berada di wrap akan menyerap ke dalam kulit, lapisan demi lapisan dan memecahkan lemak. Ia mampu menguranakan lemak dan tighten kulit dalam masa yang sama mengurangkan fine lines. Mengelakkan selulit dan membantu membuang toksin dalam badan.

Jika anda selalu menggunakan Wrap Panas, disarankan supaya menggunakan Wrap sejuk selepas 2-4kali pengunaan Wrap Panas. Ia akan membantu pembakaran lemak serta tightens kulit dan menghapuskan lemak yg menggelebeh.

Cara penggunaan:

1.Paling sesuai digunakan selepas mandi. Atau sekurang-kurangnya lapkan kawasan yg ditarget itu dgn tuala yg dibasahkan dgn air suam.
2.Balut Wrap Panas/Wrap Sejuk disekitar kawasan yang ditarget sebanyak 1 sehingga 2 lapisan.
3.Gunakan salotape ataupun cling wrap(bole dari noera juga berharga RM10 satu roll) utk hold wrap.
4.Biarkan selama 30-45minit.
5.Selepas selesai, tanggalkan wrap tersebut. Urut lebihan essence dari wrap tersebut sehingga ia meresap kedalam kulit.
6. Gunakan tuala yg dibasahkan dengan air suam dan lapkan bahagian tersebut. Ada juga yg memilih utk terus mandi.

Details:

1.Setiap wrap boleh digunakan 2-4kali (terpulang pada kwsn yg digunakan, boleh potong setakat mana yg nk digunakan. Wrap yg dah digunakan, tidak boleh digunakan semula)

2.Panjang x Lebar: 2.5m x 1.5m (setiap wrap)

3.Guna hanya sekali dalam 2-3 hari.

4. Hasil menggunakan wrap ini bergantung pada individu, di sarankan supaya anda membuat ukuran di bahagian yg ditarget sebelum dan selepas treatment ni, boleh measure sendiri.

Cara simpanan:

Wrap perlula disimpan di dalam peti ais (bukan freezer taw) selepas ia dibuka utk memastikan ia tetap fresh.

Amaran!!

-Jangan gunakan produk lain seperti krim pelangsingan bersama wrap kerana wrap ini sudah mempunyai essence di dlm nya.
-Jangan gunakan di kawasan luka.
-Jika anda mempunyai tahap sensitivi kulit yang tinggi amat, tak perlulah guna produk ini. Jika anda menggunakannya, mandi lah selepas treatment.
-Kesan merah kemerahan pada kulit ialah normal. Ia akan hilang selepas 2-3 jam. Jika ia berterusan, basuh tempat tersebut dgn air sejuk.
-Basuh tangan anda setiap kali selepas menggunakan wrap.
-Elakkan membalut wrap terlalu ketat.

P/S : Item akan dipos seminggu sekali sahaja..

Suggest Pembelian:
**1 wrap utk percubaan samada ada tindak balas semasa pemakaian atau tidak..
(penurunan berat bdn semsa sekali pmakaian adalah tidak dijamin)

2 chili wrap + 1 cold wrap
**InsyaAllah akan nmpak perubahan,, ;)
SELAMAT MENCUBA...

Order Status:
Week 1

-Zuraida Baharudin (1 Chili Wrap)
-Nur Liyana Yasmin (1 Chili Wrap)
-Elis Mohd Ariffin (1 Chili Wrap)
-Nurul Hawa Herman Sendan (2 Chili Wrap)
-Mohd Dailani Mustaffa (5 Chili Wrap)
-Srihani Mohd Suhaimi (4 Cold Wrap + 1 Chili Wrap)
-Azie Ramli (2 Chili Wrap + 2 Cold Wrap) + Cling Wrap

-Maymeng Sahlidah Mahali ( 2 Chili Wrap + 2 Cling Wrap)
-Nor Azimah Aziz (Azie) ( 2 Chili Wrap)

-Aida Asyikin Ahmad ( 1 Chili Wrap)


Order Status
Week 2 (pre-order)

SENARAI ORDER REBORN SLIMMING & FOOT PATCH

- SHAFILDA BAHARUDDIN

DETOX FOOT PATCH

10 PCS


-SHARIFAH MARZIAH BINTI WAN SEH (PAID)

2 HOT REBORN SLIMMING WRAPS

RM50.00

- SURAYA ABDUL AZIZ (PAID)

1 COLD REBORN SLIMMING WRAPS

RM27.00

- NURHAYATI BINTI ZAID (PAID)
20 KPG FOOT PATCH

2 HOT REBORN SLIMMING WRAPS

RM87.00

- NOR SOHARZNITA SALEHUDIN (CANCEL)
3 CHILI WRAP + 2 COLD WRAP

RM107.00

- NURUL HASIMA

10 PCS FOOT DETOX PATCH

RM20.00

-NORDIYANA RADUZAN

10 PCS FOOT DETOX PATCH

RM20.00

-ZARINA (PAID)

SLIMMING PATCH 10 PCS
REBORN SLIMMPING WRAP, 2 HOT ,1 COLD
PLASTIC WRAP : 1 UNIT
TOTAL: RM 80.00 + RM 7 POSTAGE=RM 87.00

-NORAZLINA NORDIN

SLIMMING FOOT DETOX PATCH

10 PCS


- YUSNILAH MD YUNUS (PAID)

SLIMMING FOOT DETOX PATCH

10 PCS


Thursday, July 1, 2010

Cotton Shawls RM10/pc


WILD AFRICA SHAWLS
MATERIAL : COTTON

HAPPY HOURS!!!
RM3.00/pc
**start everyday on 5.00 p.m. to 7.00 p.m.

Code: Bunga 3

Code: Bunga 2


Code: Bunga 1

code: Rimau 7

code: Rimau 6
**SOLD HANISAH MOHD ISA

code: Rimau 5

code: Rimau 4
**SOLD HANISAH MOHD ISA

code: Rimau 3

code: Rimau 2

code: Rimau 1

Thursday, June 24, 2010

June to July Beanie Hat Order


1. My Sister Co-worker
Green mix with Black Beanie
(Adult)
**SOLD**

2. Green mix with Black Beanie
(Kids)
**SOLD**

3. Khairunnisa
-Purple ( Shocking Pink Flower)
(Kids)
-Golden Yellow (Shocking Pink Flower)
(Kids)
-Mint (Shocking Pink Flower)
(Kids)

4. Eedster HT
Black & Navy Beanie
**SOLD**

5. Nurel Akidah
Dark Chocolate Beanie
**SOLD**

6. Intan Shakira(pending)
Black Beanie

7. Bee Analirash (pending)
2pcs Beanie

8. Ramiza

9. Nurusyifa binti Abdul Hamid
black Beanie 2 pcs

**Setiap Beanie akan diproses setelah bayaran diterima...Selagi xterima bayaran beanie xakan dibuat... ;)

Saturday, May 1, 2010

BEANIE CROCHET HAT


NEW UPLOAD!!!
**Beanie Crochet Hat**
RM25.00 NOT INCLUDE POSTAGE



Cara-cara nak order:

1. Pilih warna yang berkenan di hati...Mix Up color pon bole..but Maximum is 3 color.

2. Pilih Pattern yg ada..Samada pattern 1, pattern 2 atau pattern 3. Setiap pattern adalah berlainan:

Pattern 1
- Beanie hat simple dan kosong xde ape2 hiasan di topi
Pattern 2
- Beanie hat dihias dengan sekuntum bunga yg comel
(p/s: utk kanak2 pon bole,,,)
Pattern 3
- Beanie dihias dengan bola bulu2 ditengah2...heheheh

3. Isikan order form diatas dan nyatakan dengan lengkap pilihan anda.

pesanan:
Setiap beanie perlulah ditempah awal2 kerana kami tidak menyediakan ready stock utk masa yg terdekat ini.
Utk menyiapkan akan mengambil masa 3-4 hari sebelum dipos
JADI TEMPAHLA AWAL2 YER..


example of beanie hat


Pattern 1

Pattern 2



Pattern 3

choose ur color!!!


Special Edition
Paddle Pop Beanie

beanie hitam dan merah =)

beanie hijau (lime)

beanie pink dgn bunga turquoise dan beanie hijau dan bunga oren =)

zoom in
**beanie ney handmade tau..di kait oleh my mom yg mmg suke mengait..

zoom in

READY STOCK CORNER:

Ready Stock Beanie 1
Paddle Pop Beanie

RM25.00 INCLUDE POS
AVAILABLE

Ready Stock Beanie 2
Paddle Pop Mix With Turquoise (Flower In d Middle)

RM25.00 INCLUDE POS
SOLD ;)

Ready Stock Beanie 3
Shocking Pink And Black
RM25.00 INCLUDE POS
SOLD ;)

Light Pink Beanie
Hot In d Oven~~!! (^,^)
RM30.00 Include Postage
SOLD ;)

My Beanie Customers List :

1. Hazrina Haminuddin
Pattern 1
Black & Red Beanies

2. Khairunnisa Abdul Kadir
Pattern 2
Lime (Orange Flower) & Shocking Pink (Turquoise Flower) Beanies

3. Sandra Dewi Ali Amran
Pattern 1
Black Beanie

4. Munira Abdul Aziz
Pattern 1
Shocking Pink Beanie

5. Josephine Dorkes
Pattern 3
Paddle Pop Beanie